Hva vil det si å dele anonyme helsedata med min bedrift?

Om du haker av for å dele helsedata med bedriften din, betyr dette at du er med å bidra til en gjennomsnittlig aktivitetsoversikt blant ansatte. Ingen i bedriften, hverken dine kolleger eller ledere, har tilgang til dine individuelle data.

Du kan enkelt endre ditt valg senere ved å trykke «Deg» nede til høyre.Trykk så på tannhjulet oppe til høyre, og deretter «Delingsinnstillinger». Trykk så på «Bedriftsnavn» og hak av eller på deling av «Anonyme helsedata». Merk at du ikke kan delta i lagutfordringer med mindre du deler data.



Fikk du ikke svar på det du lurte på? Ta gjerne kontakt med vår brukerstøtte.