Hvordan sletter jeg brukerkontoen min?

For å slette brukeren din i Mia Health må du først trykke "Deg" nede til høyre i appen.

FAQ image

Trykk så på tannhjulet oppe til høyre.

FAQ image

Deretter trykke på navnet ditt øverst

FAQ image

Trykk så på "Slett brukerkontoen din"

FAQ image

Hvis du opprettet brukerkontoen din med en e-postadresse, blir du ført videre til "slett brukerkonto"-siden. Der kan du skrive inn passordet ditt, før du kan fortsette videre ved å trykke på "slett brukerkonto"-knappen. Deretter mottar du en bekreftelse.

FAQ image

Hvis du opprettet brukerkontoen din via Google eller Apple, vil du få en pop up-melding for å bekrefte. I denne meldingen kan du trykke på "slett"-knappen.

FAQ image

Merk at denne handlingen ikke kan angres i etterkant, og brukeren din og alle tilhørende data vil bli permanent slettet.

Selv om brukeren din er slettet, vil ikke et eventuelt abonnement du har i appen, opphøre automatisk. Klikk her for å se hvordan du avslutter abonnementet ditt.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Ta gjerne kontakt med vår brukerstøtte.